Over Carolina


Mijn naam is Carolina Haselager en mijn grote passie is kickboksen en krachttraining. In de loop der jaren heb ik hiervoor mijn diploma's behaald omdat ik het belangrijk vind mensen op de juiste manier met trainen te begeleiden.

In mijn groepskrachttraining controleer ik de mensen op de juiste houding en corrigeer ik waar nodig is.

Ook geef ik Personal training in de studio op het Hemmeland. Hiervoor zorg ik samen met jou dat je je doel behaald.  Bij het 1 op 1 trainen kijk ik constant of je jouw oefening goed uitvoert en corrigeer ik je waar nodig is. Dit zorgt er ook voor dat je minder snel blessures oploopt. Hierdoor zal je snel goede resultaten boeken. Ook kan je bij mij een rehab training krijgen om je na een blessure weer fit te krijgen. Daarbij werk ik samen met een fysiotherapeut en overleg ik met hem als dit nodig is.

Kickboksen is mijn allergrootste passie. Kickboksen is goed voor :

√ het verbeteren van je conditie,

√ het verlichten van stress / afreageren,

√ het mentaal sterker worden,

√ je fitheid,

√ een voldaan gevoel.

In Monnickendam geef ik kickboks zaktraining,  daarnaast wissel ik heel soms af om met elkaar te kickboksen en overnames te leren.

Op dinsdagavond geef ik bij de mooiste club van Nederland; Only Friends jongeren met een beperking kickbokstraining. Als zij van mijn training genieten, geniet ik nog meer!

De groepen die ik train zijn gezellig en laagdrempelig. Kom een keer voor een gratis proefles!

Wil je een origineel sportief verjaardagsfeestje organiseren voor je kind en wil je weer eens wat anders? Denk dan eens aan een KICKBOKS clinic. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Met sportieve groet,

 

Carolina     USH!